Dreamled valonohjaus

Valonohjaus

DreamLed DIM-tuotesarja on nykyaikainen ratkaisu keittiösi LED-valojen ohjaukseen. Toimintavarma tekniikka takaa välkkymättömän valonsäädön. Kaikki sivun säätimet ovat langattomia, säästät aikaa ja asennuskustannuksia. Kaikki DreamLed keittiövalaisimet ovat ohjattavissa DIM-tuotesarjalla.

Toiminta perustuu muuntajan perään sijoitettavaan himmennin-vastaanottimeen, jota ohjataan käyttötarpeen mukaan seinään asennettavalla himmentimellä tai kaukosäätimellä. Valikoimassa on myös käden liikkeellä toimiva valonohjaus. Valoa voidaan säätää 0-100 % välillä.

Kaukosäätimet ja himmentimet ovat paristokäyttöisiä ja pariston käyttöikä on 3-5 vuotta. Tuoteryhmästä löytyy myös verkkovirralla toimiva rasiaan asennettava johdoton himmennin. Toimintasäde on 20 metriä esteettömissä tiloissa.

Ohut rullahimmennin

DMRGL1W

Pinta-asennettava

Tyylikäs ohut pinta-asennettava nuppisäädin. Materiaali valkoinen muovi. Kehys lasia.

Keinukytkinhimmennin, 1-osainen

DMSWGL1W

Pinta-asennettava

Keinukytkin himmennin-toiminnolla. On/off-toiminto lyhyellä painalluksella ja himmennystoiminto pitkällä painalluksella. Materiaali valkoinen muovi. Kehys lasia.

Keinukytkinhimmennin, 2-osainen

DMSWGL2W

Pinta-asennettava

Keinukytkin himmennystoiminnolla ohjaamaan 2 vastaanotinta. On/off-toiminto lyhyellä painalluksella ja himmennystoiminto pitkällä painalluksella. Materiaali valkoinen muovi. Kehys lasia.

DIM-nappihimmennin

DMBT1RAL

Pinta-asennettava

Siro ja tyylikäs nappihimmennin esim. kaapin kylkeen tai pohjaan asennettavaksi. On/off -toiminto lyhyellä ja himmennystoiminto pitkällä painalluksella. Sininen merkkivalo. Värit valkoinen ja hopea. Koko 30 x 30 x 10 mm.

DIM-nappihimmennin

DMBT1SAL

Pinta-asennettava

Siro ja tyylikäs nappihimmennin esim. kaapin kylkeen tai pohjaan asennettavaksi. On/off -toiminto lyhyellä ja himmennystoiminto pitkällä painalluksella. Sininen merkkivalo. Värit valkoinen ja hopea. Koko 30 x 30 x 10 mm.

Universal

DMWL1UNWH

Upotettava nuppisäädin

Sopii yleisimpiin kalustesarjoihin. Sisältää “Jussi”-sarjaan sopivan nupin ja sisäkehyksen.

Kosketushimmennin, 2-osainen

DM230GL2W

Verkkovirta, kojerasia

Lasipintainen kosketussäädin ohjaamaan yhtä tai kahta vastaanotinta. On/off-toiminto lyhyellä ja himmennys pitkällä kosketuksella. Asennus kojerasiaan. Taustavalo.

DIM-kaukosäädin

DMRM4CHBL

Säätimellä voi ohjata yhden vastaanottimen 1-4 kanavaa erikseen. Kaukosäätimessä on erilliset säätöpainikkeet ja valmiit taajuudet kaikille 4 kanavalle ja master on/off –painike.

DIM himmennin-vastaanotin

DMRM1CH

1-kanavainen vastaanotin

Vastaanotinta ohjataan langattomasti kaikilla DIM-sarjan säätimillä. Yhtä vastaanotinta voidaan ohjata usealla säätimellä ja yhdellä säätimellä voidaan ohjata useita vastaanottimia. Vastaanotin muistaa säätötilanteen sammutettuna. Yhteensopiva kaikkien DreamLed-muuntajien kanssa. Koko: 95 x 35 x 20 mm.

DIM himmennin-vastaanotin

DMRM4CH

4-kanavainen vastaanotin

Vastaanotinta ohjataan langattomasti kaikilla DIM-sarjan säätimillä. Yhtä vastaanotinta voidaan ohjata usealla säätimellä ja yhdellä säätimellä voidaan ohjata useita vastaanottimia. Vastaanotin muistaa säätötilanteen sammutettuna. Yhteensopiva kaikkien DreamLed-muuntajien kanssa. Koko: 175 x 45 x 20 mm.

Käden liikkeellä toimiva katkaisin/himmennin

DM1IR

Vastaanotin

Sisältää himmenninyksikön sekä 2 m johdolla olevan infrapunatunnistimen, jonka voi sijoittaa yläkaapiston alapintaan. On/off-toiminto lyhyellä käden liikkeellä ja himmennystoiminto pitämällä kättä tunnistimen edessä. Tunnistusetäisyys 2-3 cm. Yhteensopiva kaikkien DreamLed muuntajien kanssa. Ei voi yhdistää langattomien säätimien kanssa. Koko 95 x 35 x 20 mm.

Kaapinovikatkaisin kaapin sisävalolle

SW1IR

Vastaanotin

Sisältää katkaisinyksikön sekä 2 m johdolla olevan infrapunatunnistimen, joka sijoitetaan kaapin sisälle oven taakse. Valot syttyvät, kun ovi avataan ja sammuvat, kun ovi suljetaan. Koko 95 x 35 x 20 mm.

ProCache: v313 Render date: 2018-03-17 12:36:14 Page render time: 0.0812s Total w/ProCache: 0.1034s