DREAMLEDIN BLOGIARTIKKELIT

Alumiiniprofiilien uusi aika alkoi – mullistava muotoilu ja pika-asennus! 

Dreamled Diamond on Italiassa suunniteltu ja Suomessa valmistettu! Kaikkien aikojen tyylikkäin valaisimemme suosituimpaan hintakategoriaan. Diamond-valaisimen upea timanttikuvioitu muotoilu, käytön mukavuus ja erinomainen valon laatu takaa tyytyväiset käyttäjät! Työstettävissä haluttuun mittaan! Loppujäljestä sen näkee. Pika-asennuksen viimeistelee innovatiivinen piilokiinnike, jonka ansiosta valaisimen kiinnikkeet jäävät tyylikkäästi täysin piiloon valaisimen sisälle! Erittäin nopea asentaa ja tyylikkäin loppujälki!  Lue lisää!  

Dreamlediltä musta ja valkoinen valaisinprofiili tarjolle ensimmäisenä Suomessa! Valitse uutuuttaan hehkuvaan keittiöön uutuuttaan hehkuva valaisin! Rakenna valmiilla paketilla upea ja kohtuuhintainen valaistus. Ensimmäisenä Suomessa valkoisena, alumiinisena tai mustana! Valitse valaisin ja pistorasiat sävy-sävyyn. Valitse pistorasiaksi tyyliin sopiva innovatiivinen Dreamled Holma, jonka kytkentä sähköistää samalla valaisimen. Huomattava ajan säästö asennuksessa!

Made in Finland.

Tervetuloa tutustumaan malleihin Helsingin myymäläämme osoittessa: Konalankuja 2, Helsinki. Jos Sinulla tulee mieleen kysymyksiä, tai haluat pyytää heti tarjouksen, voit ottaa yhteyttä vastaamalla tähän sähköpostiin.

Ystävällisin terveisin, 

Tapio Junes

Myynti- ja markkinointijohtaja

Dreamled Holma Langaton

Tuote ratkaisee perinteisen led-liitäntalaitteen ja johdotusten asennushaasteen. Valoja ohjaat langattomasti.

Tuotteeseen on integroitu led-valojen liitäntälaite, jonka ansiosta saadaan vaivaton virransyöttö työtason led-valaisimille. Johdotuksia ei tarvita.

Holma Langaton sisältää myös langattoman valonohjauksen vastaanottimen, mikä mahdollistaa langattoman valon katkaisun ja himmennyksen. Voit ohjata samaa valaistusta yhdellä tai useammalla katkaisijalla. Valmistettu Suomessa

Käyttökohteet:

Moniin tiloihin ja kalustuksen soveltuva työtilan pistorasia, johon liitetään Dreamled-työpistevalaisin.

Asennustapa:

Pinta-asennus yläpuolella ja takana olevaa johtamatonta pintaa vasten. Virta tuodaan suoraan pistorasian liittimeen.

Tuotteen ominaisuudet:

Erittäin nopea ja helppo asentaa
2-osainen maadoitettu ABB Impressivo -pistorasia, hyväksytty ML- ja MKjohtimille. Ei potentiaalivapaita liittimiä.
Sisältää led-virtalähteen (jännite 24 VDC, teho max. 35W).
Sisältää DreamLedin langattoman valonohjauksen vastaanottimen.
Leveys 185,5mm, pituus 183mm, korkeus 71mm
Sisältää asennusruuvit Valaistuksen päälle/pois-kytkentään sekä himmentämiseen on mallistossamme useita eri vaihtoehtoja, minkä vuoksi säätimet on tilattava erikseen.
Valaistuksen päälle/pois-kytkentään sekä himmentämiseen on mallistossamme useita eri vaihtoehtoja, minkä vuoksi säätimet on tilattava erikseen.

Dreamled Holma Plus

Tuote ratkaisee perinteisen led-liitäntalaitteen ja johdotusten asennushaasteen

Tuotteeseen on integroitu led-valojen liitäntälaite, jonka ansiosta saadaan vaivaton virransyöttö työtason led-valaisimille. Johdotuksia ei tarvita.

2-osainen maadoitettu pistorasia. Valmistettu Suomessa.

Käyttökohteet:

Moniin tiloihin ja kalustuksen soveltuva työtilan pistorasia, johon liitetään Dreamled-työpistevalaisin.

Asennustapa:

Pinta-asennus yläpuolella ja takana olevaa johtamatonta pintaa vasten. Virta tuodaan suoraan pistorasian liittimeen.

Tuotteen ominaisuudet

Erittäin nopea ja helppo asentaa
2-osainen maadoitettu ABB Impressivo -pistorasia, hyväksytty ML- ja MK-johtimille. Ei potentiaalivapaita liittimiä.
Sisältää led-liitäntälaitteen (jännite 24 VDC, teho max. 40W)
Integroitu kytkin valojen helppoon ohjaamiseen (on/off).
Leveys 185,5mm, pituus 183mm, korkeus 71mm
Sisältää asennusruuvit

Dreamled Holma työpistevalaisin

Mitä ilmeisimmin markkinoiden järkevin ja nopein tapa sähköistää ja valaista työpiste!

Sopivan mittaiset valmiit led-moduulivalaisimet liitetään yhteen ja kytketään pikaliittimellä pistorasiakoteloon. Pistorasiakotelo pitää sisällään led-liitäntälaitteen ja sähköistää valot automaattisesti. Valoja ohjataan keinukytkimellä.

Tuote on valmistettu Suomessa tunnettujen toimittajien laadukkaista komponenteista.

Käyttökohteet:
Keittiöön ja kaikkiin työpisteisiin soveltuva laadukas ja laajennettava työpistevalaisin sisältää integroituna led-liitäntälaitteen, ABB Impressivo -pistorasian sekä valokytkimen ja 100 cm Dreamled Natur -valaisinta. Valaisin on laajennettavissa näppärästi Dreamled Natur -moduuleja yhteen liittäen 330 cm saakka.

Pistorasian asennustapa:
Pinta-asennus yläpuolella ja takana olevaa johtamatonta pintaa vasten. Virta tuodaan suoraan pistorasian liittimeen.
Led-moduulien asennustapa:
Pinta-asennus yläpuolella olevaa johtamatonta pintaa vasten. Led-moduuleille tuodaan virta Holma Plus -pistorasiasta lyhyellä liitosjohdolla.

Dreamled Holma Työpistevalaisin on saatavilla led-valomoduulin pituuksille 100cm-330cm. 

Lämmönjohtavuus ja värintoistoindeksi

Miksi lämmönjohtavuus on oleellista?

Led-valot tuottavat lämpöä ja sen johtaminen pois valaisimesta on avaintekijä käyttöiän pituudelle. Natur valojen ledit, joita on 158 kpl metrillä, on kiinnitetty – muovinauhan sijaan – alumiiniselle kiskolle, joka johtaa ledien lämmön tehokkaasti alumiiniseen valaisimen runkoon. Alumiinisen rungon muotoilulla on lisätty jäähdytyspinta-alaa ja näin tehostettu jäähtymistä.

Näin varmistetaan valaisimen pitkä käyttöikä.

Natur valojen värintoistoindeksi 95 – mikä? 

CRI eli Colour Rendering Index tarkoittaa asteikolla 0-100, kuinka hyvin valaisimen valo toistaa valaistun kohteen värit. Arvo 100 vastaa värien erottumista auringonvalossa ja 0 tarkoittaa, että värit eivät erotu lainkaan, mustavalkoista. Dreamledin valaisimet ovat markkinoiden huipputasolla valaisukyvyltään ja värintoistoltaan. Dreamled Natur-valaisimien värintoistoindeksi 95 riittää erinomaisesti esimerkiksi ruoanlaiton ja jopa valokuvauksen tarpeisiin.

Laadukkaasti, miellyttävästi ja viimeistellysti

  • Olemme tavoitelleet riittävää, tasaista ja miellyttävää valotehoa keittiön välitilaan. 900 lumenia metrille vastaa noin 70 watin hehkulampun valoa metrin välein.
  • Dreamled on työstänyt toistakymmentä vuotta ledlistoja ja Natur-sarja on jo kolmas evoluutio. Valaisimia kehitetään edelleen jatkuvasti asiakas- ja jälleenmyyjäpalautteen perusteella.
  • Olemme asiakaspalautteen perusteella päätyneet hieman viileämpään 3300 kelvinin värilämpöön normaalin 3000 kelvinin sijaan. Toinen värivaihtoehto on 4000 kelviniä.
  • Kaiken kokoiset ja -muotoiset tilat voidaan valaista eri pituisilla led-listoilla (moduulipituudet 10cm välein, 10-100cm) laadukkaasti, miellyttävästi ja viimeistellysti.
  • Natur – valoissa on panostettu laajaan valaisuun ja lista tuottaakin 120 asteen häikäisettömän valaisun.

Nopeampi keittiön sähkö- ja valaisinasennus

Kehitämme Dreamledillä tuotteita, joilla tehostetaan asentajan työtä ja parannetaan asiakkaan käyttökokemusta.

 Asiakkaamme toistavat: ”Kaipaamme tuotteita, jotka nopeuttavat asennuksia ja ovat pitkäikäisiä.”

Koska paras tuntuma asennuksista on itse ammattilaisilla, päätimme ottaa sähköasentajat mukaan tuotesuunnitteluun.

Tuotekehityksen tuloksena syntyi tuoteperhe ja valaisu-sähköistysratkaisuPistorasiat ovat Made in Finland ja kaikki tuotteet suunniteltu Suomessa.

Uuden tuoteperheen myötä johdotuksista päästään kokonaan.

Ideologiamme mukaan keittiövalojen asennus ja välitilan sähköistys hoidetaan yhdellä asentajan käynnillä. 

Näppärä keskisyöttö Natur-sarjaan

Keittiössä on tilanteita, joissa virransyöttö valoille halutaan tuoda led-valaisinsarjan keskivaiheelta. Tällainen tarve tulee tyypillisesti silloin kun käytetään Holma Langaton tai Holma Plus – pistorasioita. Tavoitellaan siis asennusta, jossa tulisi mahdollisimman vähän kaapeleiden asennuksia.

Tähän tarkoitukseen kehittelimme 20 cm listavalaisimen, johon virtalähteeltä tuodaan virransyöttö. Tähän valaisimiin voidaan liittää muita listavaloja sekä oikealle että vasemmalle puolelle.

Tämä tuote on myynnissä värilämpötiloilla 3300K ja 4000K.

Asiakastyytyväisyys erinomaisella tasolla – kysely kesäkuulta 2018

Dreamled toteutti  asiakastyytyväisyyskyselyn touko-kesäkuun vaihteessa 2018. Vastauksia saimme mukavasti, kiitos kaikille vastaajille!

Vastauksia kertyi sen verran, että niistä voidaan vetää luotettavia johtopäätöksiä. Vastausten perusteella Dreamled Oy:n palveluun, tuotteisiin, laatuun, valikoimaan ja hinta-laatu-suhteeseen ollaan erittäin tyytyväisiä ja hinnoitteluun tyytyväisiä.

Alla on nopea kooste vastauksista ja alempana mahdollisuus ladata laajempi analyysi.

lue lisää…