Avainlippu – Tehty Suomessa – myönnetty Dreamledin Pistorasioille

Suomalaisen työn liitto on jo yli 100 vuotta työskennellyt sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy.

Vastuullisuus ja Suomessa työllistäminen ovat Dreamledille keskeisiä tavoitteita liiketoiminnassa.

Pohjois-Pohjanmaalla valmistettaville Dreamledin pistorasioille on myönnetty Avainlippu – Tehty Suomessa – merkin käyttöoikeus.

Dreamledin monitoimipistorasia ratkaisee työpisteen sähköistyksen, valaistuksen ja valonohjauksen yhdellä näppärällä toteutuksella.

Dreamledin työpisteratkaisu tuo led-designvalaisimet ensimmäistä kertaa volyymikohteisiin soveltuviksi. Toteutuksen vahvuus on erittäin nopea asennustapa ja tyylikäs lopputulos.

 

Dreamled Muuntajapistorasia ja asennustilan mukaan valittu Dreamled - valmisvalaisin
Dreamled Mini - lisäpistorasia

Kantavana ajatuksena on säästää asentajan työtä ja tuoda näin säästöjä projektiin.  Kaapelointiin kuluvia työvaiheita jää pois sillä koko ratkaisun asentaminen vaatii ainostaan yhden sähkömiehen liitoksen: MMJ-sähkönsyöttökaapelin kytkemisen Integroidun ABB Impressivo – pistorasian pikaliittimiin. Sisäiset kaapeloinnit on valmiiksi tehty ja toimitus sisältää kaikki toimituksessa tarvittavat tarvikkeet. 

Oheisen keittiön toteutus: 

Dreamled – monitoimipistorasiat, jotka on liitetty yhteenliitettäviin Dreamled – valmisvalaisimiin. Esimerkkitotetutus on täntävissä Dreamledin Konalan konttorilla, kuten muutkin Dreamled – toteutukset.