UUTUUS! DREAMLED DIAMOND FIILIS - VÄRILÄMPÖTILASÄÄTÖINEN JA LANGATTOMASTI HIMMENNETTÄVÄ VALAISINUUTUUS

Kun Fiilis ratkaisee!

Tee tilasta Fiiliksen mukainen, ohjaa samalla kaukosäätimellä useampaa valaisinta. Himmennä valaistusta ja lämmitä värisävyä kynttiläillallisia ajatellen. Kirkasta valotehoa ja valon sävyä työstekentelyn ajaksi, vaikkapa ruokaa laittaessa. 

Läpsy tekniikalle!

Fiilis on upeasti muotoiltu 2,3 metrin mittainen valmisvalaisin. Valaisimen linssi hajottaa valon siten, että lopputuloksena on tasainen valopinta. Valaisin on muotoiltu sivulta häikäisemättömäksi ja pitää sisällään innovatiiviset piilokiinnikkeet!

Piilokiinnike ja pika-asennustapa

Piilokiinnike mahdollistaa Diamondvalaisimen kiinnittämisen kaapin alapohjaan siten, että valaisimen alle ei jää tyhjää tilaa vaan sen pohja tulee kaapin pohjan tasalle.  Asennus on entistä nopeampi ja lopputulos on todella tyylikäs!

 

Valitse Fiilis-valaisimellesi haluttu runkoväri – valkoinen, alumiini tai musta!

Diamond Fiilis – valmisvalaisinpaketti sisältää:

  • Tyylikkään seinäsäätimen, jolla säädät sekä valoisuutta, että valon värisävyä langattomasti. 
  • Seinäsäätimelle yhteensopivan, 4-kanavaisen vastaanottimen, joka avulla ohjaat kahta erillistä valaisinta eri säätimillä tai samaa valaisinta useammalla säätimellä langattomasti. 
  • Diamond valaisinrungon 230cm halutussa värissä (valkoinen, alumiini, musta)
  • 230cm linssin, joka hajottaa valon niin, että se muodostaa tasaisen tyylikkään ja heijastamattoman valopinnan
  • 230cm Dreamled Fiilis – valon värisäädettävän ja himmennettävän led-nauhan (1000Lm/m, CRI Ra jopa 95), joka on katkaistavissa 5 cm välein. Fiilis-led-nauhan suojausluokka on IP65. 
  • 60W led-liitäntälaitteen.
  • 2m jatkojohdon

 

Osta jälleenmyyjältäsi, kysy asiakaspalvelu@dreamled.fi lähintä jälleenmyyjää tai soita 040 136 6212! Voit myös tilata suoraan Dreamlediltä.