Lämmönjohtavuus ja värintoistoindeksi

Miksi lämmönjohtavuus on oleellista?

Led-valot tuottavat lämpöä ja sen johtaminen pois valaisimesta on avaintekijä käyttöiän pituudelle. Natur valojen ledit, joita on 158 kpl metrillä, on kiinnitetty – muovinauhan sijaan – alumiiniselle kiskolle, joka johtaa ledien lämmön tehokkaasti alumiiniseen valaisimen runkoon. Alumiinisen rungon muotoilulla on lisätty jäähdytyspinta-alaa ja näin tehostettu jäähtymistä.

Näin varmistetaan valaisimen pitkä käyttöikä.

Natur valojen värintoistoindeksi 95 – mikä? 

CRI eli Colour Rendering Index tarkoittaa asteikolla 0-100, kuinka hyvin valaisimen valo toistaa valaistun kohteen värit. Arvo 100 vastaa värien erottumista auringonvalossa ja 0 tarkoittaa, että värit eivät erotu lainkaan, mustavalkoista. Dreamledin valaisimet ovat markkinoiden huipputasolla valaisukyvyltään ja värintoistoltaan. Dreamled Natur-valaisimien värintoistoindeksi 95 riittää erinomaisesti esimerkiksi ruoanlaiton ja jopa valokuvauksen tarpeisiin.

Laadukkaasti, miellyttävästi ja viimeistellysti

  • Olemme tavoitelleet riittävää, tasaista ja miellyttävää valotehoa keittiön välitilaan. 900 lumenia metrille vastaa noin 70 watin hehkulampun valoa metrin välein.
  • Dreamled on työstänyt toistakymmentä vuotta ledlistoja ja Natur-sarja on jo kolmas evoluutio. Valaisimia kehitetään edelleen jatkuvasti asiakas- ja jälleenmyyjäpalautteen perusteella.
  • Olemme asiakaspalautteen perusteella päätyneet hieman viileämpään 3300 kelvinin värilämpöön normaalin 3000 kelvinin sijaan. Toinen värivaihtoehto on 4000 kelviniä.
  • Kaiken kokoiset ja -muotoiset tilat voidaan valaista eri pituisilla led-listoilla (moduulipituudet 10cm välein, 10-100cm) laadukkaasti, miellyttävästi ja viimeistellysti.
  • Natur – valoissa on panostettu laajaan valaisuun ja lista tuottaakin 120 asteen häikäisettömän valaisun.