Hotspots Background
Liiketilat ja yleismmin julkiset tilat, kuten toimistot, oppilaitokset, hotellit, ravintolat ja kauppakeskukset ovat tiloja, joissa kokoontuu paljon ihmisiä ja tiloissa on monenlaisia valaistuksellisia alueita
Julkisten tilojen valaisua ohjaa eurooppalainen sisävalaistusstandardi, jonka mukaisesti toiminnallisten tilojen valaistus mitoitetaan. Valaisimet sovitetaan häikäisyltään, valon laadultaan ja määrältään kunkin toiminnalliseen tilaan.

Älyohjaus on jopa edullisin ratkaisu uusiin kohteisiin. Lisäksi on valittava oikea valoteho, häikäisyindeksi ja valon laatu. Kutsu Dreamled Oy projektiisi mukaan!

Liikerakennukset

Liiketilat ja yleismmin julkiset tilat, kuten toimistot, oppilaitokset, hotellit, ravintolat ja kauppakeskukset ovat tiloja, joissa kokoontuu paljon ihmisiä ja tiloissa on monenlaisia valaistuksellisia alueita. Tila- ja valaisusuunnittelussa on usein asiantuntija mukana.

Dreamled työskentelee yhdessä urakoitsin ja arkkitehdin tai suunnittelijan kanssa etsien kokonaisuuden kannalta parhaat ratkaisut, jotka täyttävät toiminnalliset – ja muut kriteetit.  

Julkisten tilojen tilavalaisua ohjaa eurooppalainen sisävalaistusstandardi, jonka mukaisesti eri toiminnallisten tilojen valaistus mitoitetaan. Valaisimet on mitoitettava häikäisyltään, valon laadultaan ja määrältään kunkin toiminnallisen tilan erityistarpeita vastaavaksi. 

Ota Dreamled hankkeeseesi mukaan!

Tarvitsetko valaisinmitoitusta tai -suunnitelmaa?

Soita tai tee suoraan tarjouspyyntö.
Valaisin-
sunnitelma