Hotspots Background

Häikäisemätön Dreamled Spot-valoketju

Led-valaisin on suhteellisen kirkas, joten on oleellista hankkia häikäisemättömiä kohdevaloja, joissa valonlähde on upotettu pinnasta.

Valaisinvalinnat asukkaan vastuulla

Usein sähköurakoitsija ottaa kantaa vain pistokkeiden sijaintiin. Valaisu tulee suunnitella tilan tarpeen mukaan: tarkkuutta vaativa, fiilistelyyn sopiva, muunneltava.

Työpisteeseen Dremledin kotimainen innovaatio

Dreamledin kotimaiset työpistevalaisimet, säästävät puolet asennuskuluissa ja mahdollistavat nykyiaikaisten led-valojen asentamisen jokaiseen kotiin!

Pientalot

Pientalorakentajan vastuulle jää asuintalonsta tai asuntonsa valaisinvalinnat. Usein sähkösuunnittelija pyytää ottamaan kantaa valaisinpistokkeiden sijaintiin. 

Näissä tilanteissa Dreamled auttaa. Tuhansien valaisimien valikoimasta löytyy juuri sinun asuntoosi sisä- ja ulkoivalot laadukkaasti, tyylikkäästi ja kohtuuhintaisesti. Autamme valaisimien mitoituksessa siten, että lopputulos on eurooppalaisen sisävalaistusstandardin ohjearvojen mukainen ja kestää aikaa ja silmää. 

Keittiöön ja työpisteisiin Dreamledillä on tarjota edistykselliset ja kotimaiset työpistevalaisimet, jotka innovatiivisella tavalla säästävät asennuskuluissa ja mahdollistavat nykyiaikaisten led-valojen asentamisen jokaiseen kotiin. 

Tarvitsetko valaisinmitoitusta tai -suunnitelmaa?

Soita tai tee suoraan tarjouspyyntö.
Valaisin-
sunnitelma