Hotspots Background
Uudistunut asennustapa Aiemmin led-muuntajat ja lisälaitteet olivat työteliäästi yläkaapin sisällä tai päällä. Dreamledin uusien monitoimipistorasioiden avulla asennus tapahtuu pistorasian yhteyteen!
Dreamled Monitoimipistorasiat Suomessa valmistettu Dreamled pistorasia pitää sisällään led-virtalähteen ja kytkimen valoille (myös langaton malli). Saneerauskohteiden lyömätön ja edullinen yksikkö, jolla säästät jopa puolet asennusajasta.
Automaattisesti syttyvät kaappivalot. Kaappien käytettävyyttä parantaa automaattisesti syttyvät valot. Toteutus tehdään kaapinovikytkimellä ja kaappiin asennettavilla led-valoilla. Erityisen kätevä aamiaiskaapeissa.
Oikein mitoitettu valaistus Työtilavalaistuksen määrää ohjaa eurooppalainen sisävalaistusdirektiivi. Dreamledin valot on optimoitu tarjoamaan oikein mitoitettu ja erittäin hyvän värierottelukyvyn omaava valaistus työpisteisiin.

Työpistevalaistus profiilivalaisimilla

Laadukas ja tyylikäs Dreamled Natur - valaisinsarja

Dreamled oman tuotekehityksen tulos, jota on myyty jo yli kymmeneen tuhanteen kotiin Suomessa. Valaisin on äärettömän luotettava ja joustava. Kerrostalorakentajien suosikki.

Valitse oikean mittainen valaisin ja yhdistele! Natur -listavalaisin sopii työtason valaistukseen ja epäsuoraan valaistukseen. Keittiön ja kodinhoitohuoneen tehokas, mutta häikäisemätön listavalaisin. Myös astiankuivauskaapin alle.

Natur-valaisimessa on 3 vuoden takuu.

Kymmenen moduulipituutta ja Natur-asennustuotteet: kaikelaiset asennukset onnistuvat. Yhdistele pikaliitosin. Ei profiilien työstöä. 

Moduulipituudet 10 cm välein 10 – 100 cm

Uutuus! Dreamled Diamond - tyylikäs alumiiniprofiilivalaisin

Upea valaisinmuotoilu ja valmis paketti

Tyylikäs timanttikuvioinen muotoilu. Italiassa muotoiltu 2,3 metrin häikäisemätön työpistevalaisin valmistetaan Suomessa. Valon laatuun ja tehokkuuteen on panostettu: värintoistoindeksi on jopa 95 ja valon määrä 1000 lumenia metrille. Yksinkertaiset valaisinpaketit, joihin on helposti valittavissa mukaan myös innovatiiviset työpisteen pistorasiat. Yhdessä tai erikseen – sinä päätät.

Piilokiinnike ja pika-asennustapa

Piilokiinnike mahdollistaa Diamond–valaisimen kiinnittämisen kaapin alapohjaan siten, että pohja tulee pohjaa vasten. Napsauttaessasi valaisimen paikalleen kiinnikkeet jäävät täysin piiloon listan sisälle – järkevää! Asennus on entistä nopeampi ja lopputulos todella tyylikäs.

Musta työpistevalaisin ensi kertaa Suomessa – muut värit valkoinen ja alumiini

Dreamledin valkoisista, mustista ja alumiinin värisistä valaisimista ja pistorasioista löytyy jokaiseen keittiöön aina mieleiset värit ja väriyhdistelmät.

Diamond sopii myös epäsuoraan valaistukseen, kodinhoito-huoneisiin, vaatekaappeihin ja liukuovikomeroihin. LED-nauhan suojausluokka on IP65, joten Diamond voi asentaa myös kyl-pyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin.

Diamond – valaisin kiinnitetään metallisilla kiinnikkeillä, jotka jäävät piiloon valaisimen sisään. Valaisin napsautetaan kiinni metallisiin kiinnikkeihin. Asennusjälki on tyylikäs. . Takuu 24kk. 

Super-edullinen! Dreamled Ecolight - perinteinen alumiiniprofiilivalaisin

Ecolight:lla päivität keittiön valaistuksen helposti nykyaikaan. Ecolight-valaissin luo tasaisen valon työpisteelle. Valaisin on työstettävissä haluttuun mittaan. Kysy Dreamlediltä lyhennyspalvelusta!

Ecolight sopii myös epäsuoraan valaistukseen, kodinhoito-huoneisiin, vaatekaappeihin ja liukuovikomeroihin. LED-nauhan suojausluokka on IP65, joten Ecolightin voi asentaa myös kyl-pyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin.

Ecolight – valaisin kiinnitetään muovisilla kiinnikkeillä, joihin valaisin napsautetaan. Takuu 24kk.