Hotspots Background

Häikäisemätön Spot-valoketju


Led-valaisin on suhteellisen kirkas, joten on oleellista hankkia häikäisemättömiä kohdevaloja, joissa valonlähde on upotettu pinnasta.

Kohdistettu lisävalo saarekkeelle

 

Valise häikäisyindeksiltään hyvä spot-valaisin, jolla kapealla keilalla valaiset ja korostat vain saareketta.

Automaattiset valot kaappiin ovitunnistimella

Kaappien käytettävyyttä parantaa automaattisesti syttyvät valot. Toteutus tehdään kaapinovikytkimellä ja kaappiin asennettavilla led-valoilla. Erityisen kätevä syvissä kulmakaapeissa ja aamiaiskaapeissa.

Koristeellinen epäsuora valaistus

Toteuta koristeellinen valaistus heijastamalla listavalo epäsuorasti takaseinän kautta. Muista valon sävy suhteessa kattovaloihin. Muista myös huolehtia valaisimen huollettavuudesta asennuksen jälkeen.

Yläkaapiton keittiö

Toisinaan keittiöön ei rakenneta yläkaapistoja lainkaan, ratkaisua kutsutaan yläkaapittomaksi keittiöksi. Pöytätasojen valaisu hoidetaan katoon kiinnitettävillä valaisimilla. 

Tällaisissa tapauksissa valaisun tekeminen on kahdesta syystä haasteellistea: pöytätasoille tarvitaan eurooppalaisen sisävalaistusohjeistuksen mukaan 500 luxia valoa. Koska etäisyys pöytätason ja katon välillä on lähes 2 metriä, tulee kattovaloa olla suhteellisen runsaasti. Kysy Tästä Dreamlediltä apua valaisimien mitoitukseen tässä ja muissakin tilanteissa > 

Yläkaapittoman keittiön pöytätasojen päälle laitetaan häikäisemätön Dreamled Spot-valaisinketju. Valaisimet mitoitetaan asennustilan mukaan. paras ratkaisu saataisiin tapauksessa, jossa Dreamled Spot-valaisimilla olisi reilusti upotustilaa. Käytännössä kuitenkin koteihin ei voida kovin syvää valoa upottaa, joten lopputulos on suunnittelun, käytännöllisyyden, valotehon ja häikäisyn välttämisen kompromissi. Dreamled Spot-valaisimet ovat vähän häikäiseviä. Eräät mallit ovat himmennettäviä ja suunnattavia. 

Lopullinen toteutus on usein Dreamledin verkkokauppamalliston ulkopuolelta. Dreamledin kautta on saatavissa tuhansien kattovalaisimien ja muiden yleisvalaisimien valikoima. 

Älä epäröi kysyä lisätietoa!

Tarvitsetko valaisinmitoitusta tai -suunnitelmaa?

Soita tai tee suoraan tarjouspyyntö.
Valaisin-
sunnitelma